Kockázatcsökkentés a szoftver szállítási folyamatban, Feature Flag használatával


Azoknál a vállalatoknál, ahol a szoftver fejlesztés minősége kritikus szerepet játszik az üzleti modellben és az ügyfélélmény kiemelten fontos, közvetlen kapcsolat áll fenn az alkalmazás szállítási modell és az üzleti eredmények között.

Egy ilyen vállalkozás állandó küzdelmet folytat az egyre igényesebb ügyfelek elégedettségéért. Egyetlen más üzletágban sincs ennyi kiszámíthatatlan változó, ami az alkalmazások gyors módosítását teszi szükségessé. A nagyon gyors változtatásokra gyakran percek vagy órák alatt van igény, nem pedig napok vagy hetek alatt. Mindezt biztonságosan és hatékonyan kell teljesíteni.

Sokféle technológiáról is beszélünk: natív mobilalkalmazásokról, a mobile first megközelítésben létrehozott front-end alkalmazásokról, backend alkalmazásokról és számos integrációról, amelyek az ilyen vállalatok rendszerkörnyezetét alkotják.

Watch On-Demand

Loading form...
Passwords must be at least 8 characters and contain at least 3 of the following 4 types of characters: a lower-case letter, an upper-case letter, a number, a special character (such as !@#$%^&*).