Kockázatcsökkentés a szoftver szállítási folyamatban, Feature Flag használatával

25.05.2021, 15:00


Azoknál a vállalatoknál, ahol a szoftver fejlesztés minősége kritikus szerepet játszik az üzleti modellben és az ügyfélélmény kiemelten fontos, közvetlen kapcsolat áll fenn az alkalmazás szállítási modell és az üzleti eredmények között.

Egy ilyen vállalkozás állandó küzdelmet folytat az egyre igényesebb ügyfelek elégedettségéért. Egyetlen más üzletágban sincs ennyi kiszámíthatatlan változó, ami az alkalmazások gyors módosítását teszi szükségessé. A nagyon gyors változtatásokra gyakran percek vagy órák alatt van igény, nem pedig napok vagy hetek alatt. Mindezt biztonságosan és hatékonyan kell teljesíteni.

Sokféle technológiáról is beszélünk: natív mobilalkalmazásokról, a mobile first megközelítésben létrehozott front-end alkalmazásokról, backend alkalmazásokról és számos integrációról, amelyek az ilyen vállalatok rendszerkörnyezetét alkotják.

Ha szeretnéd megtudni többek között: hogyan lehet gyorsan és gyakran végrehajtani a változásokat, vagy hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát a CloudBees Feature Management eszközzel, akkor tarts velünk a CloudBees és az Alerant közös webinar-on május 25-én 15:00 órakor.

Register Here

Loading form...
Your ad blocker may be blocking functionality on this page. Please disable for an improved experience.